Nyheter

Free2move ingår nytt avtal med Bilhörnan i Sandviken AB (Toyota)

Free2move har tecknat ett treårigt avtal (OPTI) med Bilhörnan i Sandviken AB som är en av återförsäljarna för Toyota Sweden AB. Avtalet tar sitt avstamp från redan kommunicerad affär med Toyota Sweden. Avtalet omfattar uppkoppling av fastighetstekniska installationer och driftoptimering av dessa samt uppkoppling av laddstolpar i Bilhörnans lokaler (Sandviken). All teknisk lösning bygger på Free2moves plattform 2Connect och anpassas nu enligt överenskommelse.

I och med detta avtal löser Free2move kundens miljökrav och framtida kraftbalansering av elnätet. Lägsta avtalsvärde är Kkr 185 plus uppstartskostnader. Avtalsvärdet kan komma att öka beroende på för oss idag i dag okända effektiviseringsmöjligheter av kundens driftnetto. Avtalet börjar gälla 1 februari 2021

- Vi är mycket glada och stolta över att Bilhörnan har valt oss som leverantör för digital uppkoppling av fastigheten, säger Patrik Malm, Försäljnings- & Marknadschef på Free2move AB.

- Med tanke på att vi kommer utöka vår elanvändning i form av laddstolpar kommer vi genom Free2moves driftoptimering kunna balansera vårt elnät priseffektivt, vilket ger oss en miljömässig vinst. Vidare får vi en enkel överblick över allt som drar el. Med tanke på den effekt denna typen av uppkoppling ger ser vi redan idag en långvarig relation med Free2move, säger Mikael Gånors, VD Bilhörnan i Sandviken.

Offentliggörande

Denna information är sådan information som Free2move Holding AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom Leif Syrstads försorg, för offentliggörande den 7 januari 2021 kl 18:15.

2021-01-07

För ytterligare information om ovanstående, vänligen kontakta

Leif Syrstad,
VD Free2move Holding AB,
tel: +46 708 660 703,
e-post: leif.syrstad@free2move.se

Om Free2move
Free2move är en kunskapsparter och IT-konsult inom Proptech (Property Technologies). Bolagets kärnkompetens och erbjudande ligger i att stärka fastighetsägarens driftnetto via uppkoppling och smart styrning finansierat genom en väl beprövad optimeringsmodell. Free2move förenar människa och teknik som tillsammans genom noggrann drift sparar pengar och minskar miljöpåverkan åt kunderna.

Filer för nedladdning

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via E-post.