Nyheter

Free2Move börjar året med ett nytt rekordkvartal.

NGM Nordic SME-listade Free2Move Holding AB - specialiserade på att förbättra fastigheters driftnetto - har ökat orderstocken för sjätte kvartalet i följd.

För sjätte kvartalet i rad ökar orderstocken med fortsatt hög omsättning! Sedan årsskiftet har orderstocken ökat med ca 9,2 Mkr till ca 41,8 Mkr. Omsättningen om ca 11,2 Mkr för Q1 2023 överstiger genomsnittliga omsättningen per kvartal 2022 om ca 9,6 Mkr. Vår ständiga strävan att tillsammans med våra kunder förbättra våra produkter och tjänster har lett till detta imponerande resultat. Kostnadsbesparingarna hänförliga till att använda Free2Move överträffar ofta våra kunders förväntningar.

Ordrar tecknade Q1: ca 20,4 Mkr

Orderstock Q1: ca 41,8 Mkr

Omsättning Q1ca 11,2 Mkr

Under första kvartalet 2023 har vi utökat vår kundbas och försäljningskurvan fortsätter att peka uppåt. Vi har även gjort betydande framsteg inom digitaliseringen av affären för solceller och ventilation, inklusive vår egen plattformslösning 2Connect, genom utveckling av nya produkter och tjänster. 2Connect kan idag erbjuda kundunika service- och supportlösningar för varje enskild kund. Då all relevant data passerar via 2Connect kan vi även erbjuda eftermarknadsköp av både produkter och tjänster som skräddarsys för varje unik fastighet. Detta ger våra kunder ännu fler valmöjligheter att spara pengar.

Vi passar på att tacka alla våra kunder för att de har valt oss som leverantör och vi ser fram emot att fortsätta att överträffa deras förväntningar under framtida kvartal. Vår strävan efter kvalitet och vår passion för att hitta nya sätt för våra kunder att spara pengar är nyckeln till vår framgång. Vi är fast beslutna att fortsätta att leverera högsta kvalitet på alla områden av vår verksamhet.

Offentliggörande

Denna information är sådan information som Free2Move Holding AB är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nämnd kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 18 april 2023, klockan 15:15 CEST

För ytterligare information om ovanstående, vänligen kontakta

Jan Ström
Vd Operativa bolag i Free2Movekoncernen tel. +46 735 136 947
e-post: Jan.strom@free2move.se 

Leif Syrstad,
Vd Free2Move Holding AB,
tel: +46 708 660 703,
e-post: leif.syrstad@free2move.se 

Bolagets mentor är beQuoted som nås på 08-692 21 90.

Om Free2Move

Free2Move är en nordisk digitaliseringspartner för hållbar och rationell fastighets- förvaltning. Vi skapar miljö- och resurseffektiva fastigheter. Bolagets kärnkompetens och erbjudande är att stärka fastighetsägarens driftnetto med hjälp av den senaste uppkopplade tekniken, övervakning, smart styrning och förnybara energilösningar med en digital plattform. Free2Move förenar teknik med människor som tillsammans genom rationell och effektiv drift sparar kostnader. Free2Moves lösningar ökar kundernas valfrihet, leverantörsoberoende samt minimerar miljöpåverkan.

Filer för nedladdning

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via E-post.