Nyheter

Första dag för handel med teckningsoptioner i Free2Move av serie TO6, 2021/2022

Ej för offentliggörande, publicering eller distribution, direkt eller indirekt, i eller till Australien, Hongkong, Japan, Kanada, Nya Zeeland, Sydafrika, Schweiz, Singapore, USA eller någon annan jurisdiktion där sådan distribution av detta pressmeddelande skulle vara föremål för legala restriktioner. Detta pressmeddelande utgör inte ett erbjudande om några värdepapper från Free2Move Holding AB (publ). Se avsnittet "Viktig information" nedan.

Som tidigare kommunicerats har Free2Move Holding AB (publ), ("Free2Move" eller "Bolaget") genomfört en övertecknad företrädesemission av units om cirka 25,2 MSEK ("Företrädesemissionen"). Första dag för handel i teckningsoptioner av serie TO6, 2021/2022 som emitterats som en del av Företrädesemissionen är fastställd till den 14 april 2021.

Teckningsoptioner av serie TO6, 2021/2022 kommer att tas upp till handel på NGM Nordic SME och första dag för handel är fastställd till den 14 april 2021.

Två (2) teckningsoptioner av serie TO6, 2021/2022 ger innehavaren rätt till teckning av en (1) ny aktie i Free2Move till en kurs om 1,35 kronor per aktie. Perioden för utnyttjande infaller mellan den 2 maj 2022 och den 31 maj 2022. För fullständiga villkor avseende teckningsoptioner av serie TO6, 2021/2022 hänvisas till "Villkor för teckningsoptioner serie TO6, 2021/2022 utgivna av Free2Move Holding AB (publ)" som återfinns på Bolagets hemsida, www.free2move.se.

Rådgivare
G&W Fondkommission är finansiell rådgivare till Free2Move i samband med Företrädesemissionen. Aqurat Fondkommission AB är emissionsinstitut.

Offentliggörande
Denna information är sådan information som Free2Move Holding AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nämnd kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 13 april 2021 kl 08:30.

För ytterligare information om ovanstående, vänligen kontakta

Leif Syrstad,
VD Free2Move Holding AB,
tel: +46 708 660 703,
e-post: leif.syrstad@free2move.se

Om Free2Move

Free2Move är en kunskapsparter och IT-konsult inom Proptech (Property Technologies). Bolagets kärnkompetens och erbjudande ligger i att stärka fastighetsägarens driftnetto via uppkoppling och smart styrning finansierat genom en väl beprövad optimeringsmodell. Free2Move förenar människa och teknik som tillsammans genom noggrann drift sparar pengar och minskar miljöpåverkan åt kunderna.

Viktig information

Detta pressmeddelande utgör inte ett erbjudande om, eller inbjudan till, att förvärva eller teckna några värdepapper i Free2Move i någon jurisdiktion, varken från Free2Move, eller någon annan. Kopior av detta pressmeddelande kommer inte att framställas och får inte distribueras eller sändas till USA, Australien, Hongkong, Japan, Kanada, Nya Zeeland, Schweiz, Singapore, Sydafrika eller någon annan jurisdiktion där sådan distribution skulle vara olaglig eller kräva registrering eller andra åtgärder. Mottagaren av detta pressmeddelande ansvarar för att använda detta pressmeddelande och informationen häri i enlighet med tillämpliga regler i respektive jurisdiktion. Detta pressmeddelande och den information som pressmeddelandet innehåller får inte distribueras i eller till USA. Detta pressmeddelande utgör inte ett erbjudande att förvärva värdepapper i USA. Värdepapper som här omnämns har inte registrerats och kommer inte att registreras i enlighet med den vid var tid gällande amerikanska Securities Act från 1933 ("Securities Act"), och får inte erbjudas eller säljas i USA utan att de registreras, omfattas av ett undantag från, eller avser en transaktion som inte omfattas av registrering i enlighet med Securities Act. Det kommer inte att lämnas något erbjudande till allmänheten i USA att förvärva de värdepapper som omnämns här. Detta pressmeddelande innehåller viss framåtriktad information som återspeglar Free2Move aktuella syn på framtida händelser samt finansiell och operationell utveckling. Ord som "avses", "bedöms", "förväntas", "kan", "planerar", "tror", "uppskattar" och andra uttryck som innebär indikationer eller förutsägelser avseende framtida utveckling eller trender, och som inte är grundade på historiska fakta, utgör framåtinriktad information. Framåtriktad information är till sin natur förenad med såväl kända som okända risker och osäkerhetsfaktorer eftersom den är avhängig framtida händelser och omständigheter. Framåtriktad information utgör inte någon garanti avseende framtida resultat eller utveckling och verkligt utfall kan komma att väsentligen skilja sig från vad som uttalas i framåtriktad information.

Filer för nedladdning

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via E-post.