Nyheter

Free2Move informerar i anledning av misstänkt insiderhandel

Det pågår en förundersökning och en person är delgiven misstanke om grovt insiderbrott för sitt agerande i samband med Free2Moves avtal med Toyota Sweden i juli 2020. Personen som är misstänkt är inte anställd i Free2Move Holding AB eller dess dotterbolag men har haft ett uppdragsförhållande som underleverantör vilket har avbrutits.

Ingen i Free2Moves Styrelse, ledning eller övriga anställda är misstänkt för något brottsligt och bolaget har bistått EBM i utredningen och haft full transparens gentemot Myndigheten under förundersökningen.

Free2Move agerar alltid helt i enlighet med gällande lagar och med full medvetenhet om rådande regler om insyn och därmed sammanhängande begränsningar av aktiehandel. Detta är väl känt av samtliga Insynspersoner och hanteras i enlighet med gällande dokumenterade regler.

För ytterligare information om ovanstående, vänligen kontakta
Leif Syrstad,
VD Free2Move Holding AB,
tel: +46 708 660 703,
e-post: leif.syrstad@free2move.se

Om Free2Move
Free2Move är en kunskapspartner och IT-konsult inom Proptech (Property Technologies). Bolagets kärnkompetens och erbjudande ligger i att stärka fastighetsägarens driftnetto via uppkoppling och smart styrning finansierat genom en väl beprövad optimeringsmodell. Free2Move förenar människa och teknik som tillsammans genom noggrann drift sparar pengar och minskar miljöpåverkan åt kunderna.

Filer för nedladdning

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via E-post.