Nyheter

Free2move AB har ingått avtal om nytt kundprojekt gällande inomhusklimat

Free2move AB har ingått ett avtal med ett utvecklingsbolag gällande utveckling av lösningar och applikationer för att mäta, styra och reglera inomhusklimat för konsumentmarknaden.

Det är spännande, eftersom våra IoT-lösningar (Internet of Things) hittills, nästan uteslutande varit fokuserat på företagskunder och deras behov, säger Leif Syrstad VD.

Free2moves filosofi är att med hjälp av öppna gränssnitt koppla upp sig mot befintliga system och därmed modernisera med nya IoT-funktioner samtidigt som värdefulla investeringar bibehålls.

Det finns inget standardiserat kommunikationsprotokoll på marknaden utan här hjälper Free2move till med att få de ingående tekniska delarna i ett projekt att kommunicera med varandra på ett så rationellt och ekonomiskt sätt som möjligt.

Vår kund avser att hösten 2019 introducera en ny service avseende inomhusklimat. Free2move tillför bland annat kunskap i projektet om hur olika sensorer och elektriska standardprodukter kan kommunicera med varandra.

Det initiala ordervärdet är 200 KSEK som en första del i ett större projekt som kommer att löpa under 2019.

Leif Syrstad
VD

2018-11-21

För ytterligare information:
Leif Syrstad, VD Free2move, tel: +46 708 660 703, e-post: leif.syrstad@free2move.se 

Om Free2move
Free2move är en utvecklare, konsult och tjänsteleverantör inom IoT-teknik (Internet of Things) med inriktning mot fastighetsautomation och infrastruktur. Bolaget erbjuder helhetslösningar i form av intelligenta sensornätverk som trådlöst samlar in, analyserar, kontrollerar och styr olika enheter. Lösningarna möjliggör att Free2moves kunder kan driva sin verksamhet mer effektivt och sänka sina kostnader samtidigt som kunden får större kontroll och kan säkra sina tillgångar.

Filer för nedladdning

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via E-post.